28 October 2012

Menang LISA


Hye stalkers,kaum adam dan hawa,kengkawan dan sewaktu dengan nya..masih belom terlambat untuk aku mengucapkan selamat menyambut hari raya aidiladha..mesti samabutan raya u all da bomb kan??aku xde lah da bomb sangat..biasa-biasa ajaa..

Raya pertama wajib makan daging dan bila celik mata "mak sup tulang da siap ke??"bertuah punya anak dara..mohon mengerti.Raya kedua pergi berarak sepupu sepapat ke Sg Rambai Melaka,untuk mendirikan surau..alhamdulillah semua ok :)

Cerita seterusnyaaaaa...dalam beberapa minggu lepas aku ada dapat mesej memberitahu aku salah seorang dari 27 orang pemenang voucher yang bernilai RM150 iaitu baragan LISA/JEEP..dalam percaya x percaya..itulah yang dinamakan rezeki..first time beli majalah LISA tu..dan hari tu adalah hari terakhir untuk contest tu..niat saja-saja jer nak hantar sebab bosan dalam kedai x de ape nak buat..terus menerus tangan menaip mesej dan send!


first time beli majalah LISA

Aku hantar 2 penyertaan,JEEP (pakaian) dan alat make up(x ngat jenama) ..tapi make up x dapatlah..satu sudaaahhh..kalau alat make up,x mungkin aku ambik sebab aku bukan pesen suka bermake up..hihih..dari jengka-->damansara (ambik voucher)-->kl festival city (shopping)..settle..hihihihi..

Apa yang aku shopping tu?ni diaaa...


 
Satu jer..sebab jenama nie memang agak high style kan..kalau aku nak beli memang x lah...

Oh yeeeaa..voucher nye mcm nie,depan dan belakang..:)



Merasa lah jugak aku pakai mahai-mahai..

Itulah yang dinamakan tuah kan..heheh..lepas nie nak try lah lagi kot-kot dapat yang da bommm kan..heeheee


Kalau nak jugak boleh laa korang cuba kan untuk edisi-edisi akan datang,manalah taw nasib dan rezeki korang pulakkk

Okaylah,aku nak mencuba pakai seluar mahai nie..heeeee..

Byeee...





8 comments:

You all komen,you all awesome..muaahhhxxx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...