17 June 2012

Kenangan Terindah for me


Weeeeee..hai you all...selamat pagi =))..pagi nie agak awal aku bangun sebab nya semalam aku mimpi aku tersangatlah dahaga,bangun-bangun pagi basuh muka terus minum air..fuuhhh terasa nikmat nya..o00oppss!! aku solat subuh oke..

Lupakan yang itu,actually la kan,aku nk share pic gn korang yang membaca entry aku nie dengan gambar-gambar aku & friends & lecturer masa last dinner hari tu..ala mcm farawell dinner laa konon..hahaahaha..tema malam tue bebas so bebas lah nk pakai ape-ape p0wn..but klass kami xde sangat lah yang menjolok mata kan..heheheh...

Oke lah,x pyah nk membebel pepagi buta nie,jom tengok...


owhh!! kami lah penyambut tetamu...



camerawoman tegar



otw nk angkat hadiah snap lah dulu :D



x sangka hadiah nie tuah untuk cik adik nie ..



nie "mummy" kesayangan kami..Pn Siti Hajar



pengacara majlis...



warga lect-lect kesayangan..



makan makan..x sabar daa...

nie la lauk makan kami



sahabat jugak..



pembahagian cup cake dri mummy..



nie klcc 5A juga merangkap pembaca doa..:=))



mummy dpt hadiah dri kami 5A



cantik kan t-shirt klass kami ??? =))



snap sebagai kenagan..



owwhh x dilupa kengkawan stdy aku.."group assgmnt"lah..



bersama princess kami..smart kan?? =))



ala-ala..jgn lah sedih alinnn...



gadis berjubah..



sesi sedih-sedih da bermula....huwaaaa..



waaaaa..aku jugaa...sedihh yawwww



menitis air mata...sebakkkkkk nya..

Haaaa..cukup lah gambar banyak tu kan..banyak nti berat pulak nk loading..kalau nk masuk semua gambar memang xtermasuk lah..banyak sangat..biasalah dinner kan..heheh..

Dinner nie p0wn jadi last-last minit..walaup0wn banyak sangat halagan...malam tuh ad mcm-mcm acara..antara nya menceritakan keperibadian lect-lect yang dtg..hurmmm best jugak..pas tuh pertukaran hadiah dgn kawan-kawan..hadiah untuk pelajar cemerlang...paling laa x tahan sesi nangis-nangis..herrmm..sedih kan..last da dgn kawan-kwan,dgn lect..biasalah setiap pertemuan pasti ada perpisahan kan... :-(((

Semoga kawan-kawan berjaya oke..gud luck friends..xkan aku lupakan kenangan dengan korang..keep in touch oke =))

Herrmmmm..oke lah..bye semua..thanz for reading sampai habes..hahahahah..








2 comments:

  1. Tahniahhhh Amanina....lepas ni dah boleh bekerja dah...hihihh

    ReplyDelete
  2. cik zai : tengs =)) insya allah..

    ReplyDelete

ohsem meyh! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...