26 May 2012

Sambutan Hari Jururawat by KLMU


Salam 1 Malaysia semuaaaaaa!!! izinkan aku untuk menulis entry dan aku semestinya mengizinkan korang semua membaca entry aku untuk kali ini.... :D

This time i want to story about  the nurses day celebration on the last Thursday at Dewan Ibukota,Setapak..wahhh speaking plak aku.. hihiihi..ada salah tuh faham-faham je lah..maklum lah aku bukan cair englishhhh :-)))

Pagi tue semua datang dengan t-shirt kolej ( itu wajib ) dan berseluar bebas...( itu bg yang degil )..tudung??hah jgn cakap lah..mcm-mcm warna ad..yelah sekarang kan pemes tudung obama la,tudung 2 t0nes lah,selendang lah...haiiisss mcm-mcm style la ad..tapi itu x merosak kan majlis..lagi kena bahan dengan vice cansellor adalah..hihihi

Mcm biasa lah kalau ad apa-apa event kn..mesti nk bergambar..k0non nya nk wt kenangan lah..mcm kami-kami nie yang bakal abeh blaja bulan depan..insya allah..s0 ini adalah kenangan yang sangat di tunggu :-)))




tengok lah tuh..semangat..



kenangan di saat-saat terakhir bergelar student kolej 




amboi korangggg!!



haaa ni aku bersama gadis-gadis klate.. :-))



ohhh!! nie besties aku..:-)))


kami semua dapat beg..warna pink lagi..mcm kt dlm gambar tuh..lelaki dapat warna biru...pagi mkan buah epal,roti dgn air..ada persembahan k0ir,tarian dan mcm -mcm lagi..rasa happening lahh..bila wat exercise lagi best..semua sp0rting..lecturer-lecturer p0wn sp0rting..memang besh waa cakap luuu!!! :D

kami x sangka dengan kedatangan vice cansellor kami iaitu, Dato Professor Dr.Hashim Yaakob..nak kenal orang nya??hands0me... sini yerk.Beliau banyak bagi motivasi pada kami..yang di anggap sebagai anak-anak nya..siap berpuisi lagi..selain vice cansellor,ad jugak beberapa dekan dari fakulti lain datang..sungguh bangga sebab sanggup datang ke majlis kami yang x seberapa nie..Terima kasih semuaaa !!!

Dalam dok gosip-gosip dlm hall tuh,sempat jugak lah aku bergosip dgn mmber baek aku..xcely dye nie mmber sek aku dulu..then bila da jumpa bnyk gk laa story  mory kan..nama jer satu kolej tp jrang jumpa...





paling syok bila ada pertandingan fashion show oleh kump student & transformasi dri lecturer..seronok habiss..lecturer p0wn redho apa yang student wat...





nie lah lecturer yang masuk transformasi...heheh..canteekk kan cikgu kami!!! hihihih





inilah pemenang transf0rmasi..juara tu beb!! tramsformer bersama dgn designer-designer..

ad jugak cabutan bertuah..tapi no aku x bertuah p0wn..heheeh...belum rezeki agak nya...lepas tuh bergambar dengan kawan-kawan kelas..maaf gambar tiada lagi...:-)) & majlis p0wn selesai..balik rumah penat membungkang semua..

Apa-apa p0wn sambutan tu sangat seronok untuk kami sebagai mengabdikan kenangan saat-saat akhir menjadi student KLMU..Terima kasih kepada yang mengendalikan majlis yang sangat happening nie..:-)))

All the best to all my friend & me t0o for LJM 13 june 2012...

Oke lah cukup lah hupdate entry kali ini yerp...thanz for reading my bl0g oke..:-)))

Thanz & byeeee





3 comments:

  1. arra: hehehe..aah itu je yg mmpu..:-))

    ReplyDelete
  2. So dh tamat pengajian lh yea. Congratulation (wlaupun tk menang cabutan)

    ReplyDelete

You all komen,you all awesome..muaahhhxxx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...