02 August 2011

Akhirnya,,,,,,,,,,,kami berpisah......

Assalamualaikum..sebelum aku memulakan entry yang bakal memuak kan hati k0rg semua untuk baca,aku nk ucapkan selamat menjalani ibadah puasa 0ke...al maklum laah baru nk ber entry..skang agk bz ngan midterm xzam..s0 rest dulu laaa walaup0wn hati membuak-buak nk berentry...*ad ag 2 paper..lpe laa tue...dush3!!!

maaf klu ada yang menyampah gn entry kali nie..entry yang bakal menggunakan 3 4 page untuk mebaca..klu korg x nk baca,s0 k..aku x kisah...cukup senang dan mudah..tekan X untuk exit...=))))

klu ad yang da bca entry nie mungkin laa taw..dan juga mungkin berkaitan..bermula 31/7/2011..jam ngat plak..aku da betul-betul single..bukan lagi "taken by"..sedih memang sedih..spa yang x sedih kan klu da break dgn 0rg yang kita pernah syg..tp tue lah yang jadi kt aku..takdir,kita x b0leh nk t0lak kn???

punca nyer...cuma salah paham..dye yang salah pham dengan statment aku dkt fb..act,statmnt tue aku da wt ari jumaat masa aku kt kg..tujuan nye aku nk perli member aku..tp baru hari ahad dye perasaan tntg wjud nyer sttmnt tue..sbb sblum tue aku gn dye msg 0ke jerk..walaup0wn x cm selalu..

walaup0wn da berkali-kali aku xplain tp dye ttp x b0leh terima..dye ttp kata sttmnt tue aku tuju kt dye...then,lpas tue kami clash..mungkin juga sbb salah aku tkar status dri relation with--->in a relati0nship,then--->single..tujuan aku single tue bkn laa bermakna aku nk single tp memandangkan relationship kami yang x lintang pukang cm ular kena palu s0 aku wt la cm tue.mybe yg tue aku salah..aku ngaku laaa..=((((

kple mana yang xpernah ad masalah???semua ad kn??cm tue jgak laa kami...huurmmm tp x pe laa nk wt cm na kan..da takdir..dye p0wn da buang aku dri hidup dye..da rm0ve aku dri fb dye..s0 pham-pham je laaa maksudnyer ape kn......mungkin suatu hari nnti,dye b0leh dpt 0rg yang lebih baek dri aku..lebih segalanya dri ape yang dye da kenal aku..

blan nie (8),blan bfday kau kn??aku nk wish happy bfday kt kau..*walaup0wn tarikh tue lmbt ag..sem0ga kau pnjg um0r,murah rezeki n berjaya dlm setiap ape yang kau impikan..aku nk mintak maaf segala salah gn silap aku dari mula kau kenal aku  (8/8/2011-31/7/2011) smpai skang oke...aku gk nk kau halalkan brg-brg yang kau pernah bg aku tue yerk..thanz sbb sudi pilih aku untuk jd sese0rg dlm hidup kau...

blan 9 nie plak blan special kte kn??da x lame dan kn???tp x dan..huurmm...thun nie aku x smbut bfday dgn kau cm tahun lpas walaup0wn hanya dlm hnf0n..tp tue semua bermakna sgt bg aku...pengalaman 7 hari tue btul-btul kenagan manis bg aku..time kita jumpa kt kg hari tue walaup0wn x lame.....lpas nie klu aku balik kedah,aku da x b0leh jumpa kau lg...mungkin time tue kau da ad org len kn....x pe laa,x de jd0h laa kita kn..

kenapa aku suka sgt dengar lagu nie yerk???dari dulu lg..sbelum tid0r msti dgr dulu..ada kena mengena gn aku ker???hurrmm x pe la..kita da ad kehidupan masing-masing kan skang..aku da x b0leh nk rindu kau,nk syg kau cm dulu ag..sbb kau da bnci aku...


pasnie,klu aku wt entry,da xde lagi terselit nma "mr.specky @ chintasense"...mybe nie last entry aku wt untuk kau..xde lagi pic kau kt side bar bel0g nie..dulu ape aku wt dlm bel0g nie msti ad kau..cm header aku yg dulu...






cuma aku nk ucap thanz kt kau sbb pernah hadir dlm hidup aku selama nie.....n aku mnx maaf sgt-sgt..setiap org x lari dari wt kesilapan kn???cm tue jgak lah aku...


s0rry klu kau terasa gn entry aku nie..niat aku bkn nk jatuh kan sape-sape..cum luahan hati aku jerk...


last dari aku untuk kau.."sem0ga lpas nie kau bahagia tanpa kehadiran aku dlm hidup kau.."..bye =((((


*agk-agk dye bce ke entry aku nie????sape-sape yang kenal gn dye nie..sampaikan salam aku kt dye yerrkk......

maaf entry nie terlalu mengikut em0si..
bye....bye....

3 comments:

  1. Relakan yang terputus itu, kalau ada jodoh pasti kembali. Kalau tidak, ada yg lebih baik untuk kamu di luar sana. Jangan sedih k.

    ReplyDelete
  2. takpelah kalo ada jodoh tak ke mana.focus pd study dulu ^^

    ReplyDelete
  3. simply : hurrrrmm..insyaallah..
    asni: oke..thanz...

    ReplyDelete

ohsem meyh! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...