16 August 2011

Bila bergelar student

Assalamualaikum..salam ramadhan:)))))..huh!!lme x berentry mcm selalu-selalu..maklumlah..bila memegang gelaran student nie mesti x lari dari assgmnt kn???huurrmm biase laa tue..lumrah hidup untuk berjaya mencapai kejayaan dan mentopap kan markah untuk assgmnt..hahahah...

Bkan x nk ber bl0g tp memikirkan assgmnt yang bertimbun-timbun..rasa nk hantuk kepala ke dinding..stress sgt rasa..tp walau cm ner p0wn assgmnt tetap jgak kna wt kn??s0 x perlu laa sampai nk menyakitkan  kn diri sendiri oke???...

Maaf laa yerk klu entry kali nie agk keterlaluan pnjang nyer...almaklum lah kemaruk berbl0g..huhuhu..waaaa dusshh3!!! aku rindu sme kau wahai "kekasih ku!!!" jgn slah pham oke..aku rindu maw membalas k0men-k0men bl0gger-bl0gger yang dtg ke "padang" aku..thanz u all kerana menjelmakan diri u all ke padang belalang ini..walaup0wn ad kala nya aku hanya mampu melihat dan membaca komen u all.."masa begitu memerlukan aku untuk meluangkan masa bersama melaksanakan tugasan aku sbgai se0rg stdnt.."..waaa ayt aku..isssshhhh!!!!...

Thanz jgak kepada f0ll0wer yang sudi memp0ll0w belog ini yer..thanz very-very-very-very-very much..sayang korang....( bkan nk b0dek tp menggambarkan kegembiraan ...:-))) ) aku sda memp0ll0w korg semula.....skang hidup aku sda b0leh "bernafas sepuas-puas" nya tanpa memikirkan assgmnt lagi...walaup0wn still ad ag assgmnt tp tidak cm dlu..suker3!!!

Aku da perlu nk berjaga malam sampai pg lagi...huuhu..skang semua sda settle..lega rasa nya..then sok nk submit..x nk ag da pndg assgmnt dlm 1 fail besar yg mempunyai beratus-ratus pages...cukup laaa...tp kn...cm x cyer laa yg aku gn member-member len b0leh siapkan assgmnt yg mcm gni...huhuh..btul-btul stdnt kiter nie..=))))

Duit p0wn banyak melayang-layang untuk menyiapkan assgmnt nie..huh sungguh dugaaannn nie...oke..skang aku nk wish thanz kepada semua kawan-kawan aku yg bnyk membantu bersama menyiapkan assgmnt nie erk...cayalaahhh korang..diya..zue..lisaa..gud luck untuk marks community laakk errk..huhuh..

Lpas nie b0leh kiter bersenang lenang membuat kuih ryer bersama-sama di rumah kiter nie yerkk..yelaa thun nie kn thun last kiter rye sama..thun dpan x ag...huhuhu...sbb thun dpan semua da wt hal masing-masing..huhuhu..sedih4!!!

Oke laa..ckup laa dlu..klu ikut hati mmg nk cter ag tp nnti ad plak yg v0mit kt lappy sndri kn..so..cukup laaa dulu erk entry nie..byee....

M0od : haaaaaaaaaappppppppppyyyyyyyyyy sggggggttttt-sssssssggggggt...baru boleh bersuka ria spt dulu-dulu...

cm nie keadaan dlu....
"image uncle google"





oke..thanz for reading yaaww!!! -))))))...



1 comment:

You all komen,you all awesome..muaahhhxxx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...