09 June 2011

Review blogger bertuah nie...

Assalamualaikum....hhhah!!!hari nie da bpe bulan erk aku berbloging???herrmmm...klu x slap start bulan 3..yep..btul laaa la tue..mkna nya da 4 bulan da la kan...da 100 f0ll0wer...waahhh!!!!( 0rg len beribu-ribu x bising p0wn )..tp bg aku yang baru nie happy laaa....ad jagk nk f0ll0w aku..tme aseh....

ok sebenar nye nk ucap tahniah kt foll0wer  aku yang ke seratus nie...heheeheh..tahniah yerk kam0o mnjadi f0ll0wer bertuah sy..bertuah ker???heheheh..

untuk menghargai beliau nie jom laaa kte review blog beliau yang simple but nice...




congrats Cik Waeda Alias...------>>>review blog Waeda Alias

8 comments:

  1. yuhuuuu. dtg nyebuk cni ;P smoga success yer dlm berbloging. chayok chayok!

    p/s: ske lagu blog nie. touch =.=^

    ReplyDelete
  2. oke la tu ada ramai follower, aku da nk dkt setaun berblog follower baru 20 . hhaaha . lagi sedih .

    ReplyDelete
  3. wow! gila lah blog ni dah maju ar! segan gak aku dtg blog pemes emes ni. haha happy blogging! :D

    ReplyDelete
  4. mrs gem :ape lak ckp gtu..sme jerk..hehehh

    keyri :pemes ker??x dop laaa..p0y0 jerk..hehehehe

    ReplyDelete
  5. hehehe...utk blogger baru mcm kite ni..100+ tu dah kire byk utk permulaan kan?hehe
    happy blogging dear :D

    ReplyDelete
  6. miss jannah:yea2 btul skali...heeheh..happy bloging jgak..

    ReplyDelete

You all komen,you all awesome..muaahhhxxx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...