22 June 2011

Contest: Banner / Header saya cantik...


Assalamualaikum...waaahh j0in contest ag..nk j0in untuk suka-suka..mna taw dpt habuan yer dak..kahkahkah..
oke aku pertaruh kn header jerk sbb banner ngak ade seyh..tp b0leh kn???b0leh laa sebab tue aku join nie..=)))


nie header yang aku pertaruh kan..tapiii........header nie bkn buatan sendiri..buatan org lain..=((((( org tue adlah ini maksud yang tersirat surat sulit dalam blog nie kaitan gn aku...belalang tue sbb nyer ada sesetengah kawan yang panggil aku nama tue..sebab nye lg,aku suka warna hijau..semua nk wrna hijau..heheh..tgok laa bju tue p0wn warna hijua kn..heheheh...agk-agk sesuai ke aku gn gelaran nie???belalang p0wn aku jarang jumpa..hikhikhik..nma url blog tue plak,nma ubat xcely..kata budak "medik" ( xriak langsung just gtaw )=))))

header nie paling cntik laa bg aku..aku suka..walaup0wn pd 0rg len x cntik..peduli ape akuu..ceeettt!!!!banner plak xde explanati0n laa..sbb aku xde banner ag...heheh..0k laaa..tue saje..

nk j0in sini yerk...

5 comments:

  1. cik belalang, teringat cerita p ramlee (nujum pak belalang) scene buat kopi tu.. hahaha. BF cik belalang ni mesti kamen rider kan atau nama melayu dia suria baja hitam. kan kan kan? hahaha. anyways. thanks sebab join ya. nice header, related sngt dgn nama cik belalang tuhh. hahaha :)

    ReplyDelete
  2. good luck..saya tak layak nak join sebab header saya biasa2 je..huhu...

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  3. ada:thanz...hehehe..

    nasz: eh b0leh laa...join laaa..

    ReplyDelete
  4. WARGHHH/... GOOD LUCK NYE.. KLU MNG SYER2 LARH.. HEHEH
    GURAU SAJA :)

    ReplyDelete
  5. Datang dari blog jiran sebelah...

    nak tengok-tengok dan curi ilham...hehehhe

    hebat-hebat semua..!!!!!

    dari:

    http://bloggeralif.blogspot.com/2011/06/contest-bannerheader-saya-cantik.html

    ReplyDelete

You all komen,you all awesome..muaahhhxxx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...