21 June 2011

Bila aku betul-betul sedih

Assalamualaikum...=(((( agk sedih petang nie....kenapa yerk????ape lagi klu bkan pasal masa depan....yer masa depan aku....klu itu yg betul-betul bermakna r0sak laa masa depan aku...kenapa laaa kena ambik subjek tue..padahal bukan ad sister ke matr0n nk tnyer sal sejarah silam kt wad...( alaa sebab k0 pnyer result tue x bpe ok sebab tue ckp cm tue kn!!!)..mmg!!!!... k0n0n nyer aku minat subjek tue last-last "makan diri"....yer mmg aku minat sbjek tue,tp ntah laa...nak kata x stdy,stdy...=(((( kawan-kawan lain semua 0k...

aku nie kawan dengan kawan-kawan yg pandai...cm die0rg nie n org ini....die0rg pndai...x stdy sgt p0wn result ok gk..klu aku xstdy mmg d0wn laaa jwab nyer..cm skarang laa...da jadi....aku sgt-sgt terkejut dgn keputusan nie...kawan-kawan lain p0wn terkejut dgn ape yg aku ckp..sebelum nie aku x penah jd cm nie...agk terkejut sgt...cm x percaya...

klu mak ayh aku tw mmang kcewa laa dye0rg....tp ad kawan aku ckp,result tue x betul..tp cek yg kawan lain ad plak...da bnyak kali aku cek..ntah..btul la k0t tue result aku..tue yang aku dpt...nk wt cm ner da xde rzeki aku....=(((((
aku mmg sedihh sgt-sgt..selama 2 tahun aku belajar,nie laa first time aku dpt keputusan cm nie....issshhh!!!!!

xpe laa...mungkin xde rezeki aku k0t nk ABCD..nsib x dpt F..syukur laa jgak......nk sedih p0wn xde gna sebab da jd kn..berd0a dan berubah laa untuk sem yg baru nie...:-((((((((

k laa... aku st0p kt sini dulu...bye..=(((


nie aku...

kwan aku..

5 comments:

  1. mungkin usaha awak masih lagi belum mencukupi ! teruskan berusaha ~ insyaallah , awak boleh berjaya :)


    singgah + komen + follow sini ~!

    ReplyDelete
  2. result pae yg dah kua ni eina sayang ???

    ReplyDelete
  3. sabr ek dear, masih panjang lagi perjalanan......jgn risau lebih2 k..

    misscha follow nina kay...happy x?....

    jemput ke blog misscha ok dear..

    http://misscha-cecite.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. da da,tak yah sedih2 oke.
    lepas ne insyaallah akan lebih baik kalau kita lebih berusaha :)

    ReplyDelete

You all komen,you all awesome..muaahhhxxx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...