01 May 2011

kenali blogger..



Nama korang beserta dengan umur, status pendidikan, url blog dan nama blog..
Full name Amanina Nasuha Md.Naser but can call Eina,umur 20,ondway dipl0ma in nursing,adramycien.blogspot.com & Adramycien Eina..


Sejak bila korang menceburi dunia blog dan sebab yg menyebabkan korang join dunia blog?
baru baru jer nk berjinak dgn dunia blog nie...sebab tgok abah ad blog,then tgok member update blog kt fb..cm menarik jer..join laaa...


Apa pengisian di entry yg korang buat di blog korang?
memandangkan baru jer hidup dgn dunia blog nie..s0 bnyak ttntang diri sendiri jerk laaa...x expert lagi...hhehehehe...


Kongsikan perkara - perkara yg korang rasa menjadi satu perkara yg tidak wajar dilakukan dlm blog korang.. cth mcm lagu dgn autoplay ke..
perkara yang x wajar kalau ad sesi kata mengata,sumpah menyumpah,dan yang berkaitan yang x manis untuk di baca sebab blog nie nk tmbah kawan,untuk menrapatkan silaturahim..


Korang mahukan blog korang lebih...
blog sy lebih menarik dan cun..sebab nk tarik blogger-blogger lain join blog sy..sy akan tingkat mutu blog sperti blogger lain..insya allah...


Komuniti blogger...
mengikut kesesuaian..tidak perlu wujud puak-puak yang sewaktu dgn nya...


Nasihat atau tips-tips yg ingin dikongsi dgn blogger lain..
jangan ad sifat hasad dengki,berblog mesti ad tujuan yang baik..berkonsi pendapat,setiap entry perlu ad pengajaran yang boleh di share dgn blogger lain..


Apa yg korang mahukan dari sesuatu blog tu supaya korang akan follow mereka?
blog yang cun melecun,melet0p!!..nk rmai kn blogger lain join blog sy..entry yang menarik..


Pendapat korang tentang blog aku...
cantik...sbb green col0ur..heheheeh..



1 comment:

  1. tengs join..ayah pon ada blog..mmg terbaik lah.!

    green colour tu fevret ayah aku tu..aku tgok template tu pon cntik..aku rembat jela.. :)

    ReplyDelete

You all komen,you all awesome..muaahhhxxx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...